Ronald McDonald Sponsorloop

Afgelopen zaterdag heeft ArrangeGroup een inzamelingsevenement georganiseerd voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Dankzij de enthousiaste inzet van alle vrijwilligers van ArrangeGroup, Ronald McDonald, de Cantina, Buren voor Buren, Circus Kristal en alle anderen is er maar liefst een bedrag van 4783,90 euro opgehaald. Een resultaat om trots op te zijn!

Mooi bedrag voor een mooi doel

Het inzamelingsevenement stond in het teken van Sport en Spel op atletiekbaan ‘Overvecht’ te Utrecht. Tussen 10:00 en 15:00 uur werden diverse activiteiten voor jong & oud georganiseerd. Denk aan een sponsorloop, schminken, Oud Hollandse spelletjes en nog veel meer! Ook Circus Kristal was de hele dag van de partij. Door een kleine bijdrage voor het Ronald McDonald Huis leerden kinderen verschillende goocheltrucs en mochten ze spelen met circusattributen. The Bootcamp Club verzorgde daarnaast een intensieve bootcamp training. Denk aan hardlopen, intervaltrainingen en fitnessoefeningen. Deze pittige training combineerden sommige collega’s van ArrangeGroup met de sponsorloop. Er zijn aardig wat kilometers afgelopen voor het goede doel, dus petje af voor deze fanatiekelingen!

Vermaak voor het goede doel

Terwijl de kinderen zich vermaakten op het springkussen, met goochelen en Oud Hollandse spelletjes, konden ouders een drankje nuttigen in de Cantina. Per verkochte consumptie ging nog eens 50 cent naar het goede doel. De burgemeester van Utrecht, Jan van Zanen, kwam aan het eind van de dag langs om het opgehaalde geldbedrag bekend te maken. En de bedragen komen nog steeds binnen. Iedereen nogmaals bedankt voor het sponsoren, jullie inzet en de gezellige dag!

Dit team heeft zich gewelding ingezet voor Ronald McDonald

Inzamelingsactie Ronald McDonald

Jaarlijks organiseert ArrangeGroup een evenement waarbij we ons inzetten voor het Ronald McDonald Huis Utrecht. Mede dankzij onze bijdrage kunnen ouders en kinderen tijdens een ziekenhuisverblijf bij elkaar in de buurt zijn. Het Ronald McDonald Huis levert een positieve bijdrage aan de gezondheid van zieke of gehandicapte kinderen en aan het welzijn van deze families. De stichting ontvangt geen subsidie en is volledig afhankelijk van sponsors, donateurs en vrijwilligers. Voor ArrangeGroup een belangrijke reden om zich jaarlijks voor dit doel in te zetten.