Feestje

Feestje vieren, reserveer de Cantina nu!
Of je nu 10, 20 of 90 wordt, je kunt altijd terecht voor een feestje in de Cantina. Er zijn ruim 60 zitplaatsen. Maar wil je swingen, dan schuiven we de tafels en stoelen aan de kant. Er is ruimte voor een dj. Er is een keuken. Van de gewone frituur tot en met een gezond buffet met huisgemaakte soep. Het kan allemaal. Dus loop gerust binnen om de mogelijkheden te bespreken, of reserveer via ons contactformulier.

Kinderfeestje

Wil je een veilige omgeving waar kinderen kunnen rennen, vliegen, gek doen, zowel binnen als buiten? Dan ben je bij de Cantina aan het goede adres. Bij slecht weer is er ruimte genoeg om spelletjes te doen, sjoelen, tafeltennis of gewoon bordspelletjes. Buiten is er groen genoeg om te voetballen. Er zijn patatjes en kroketjes. Liever een gezonde maaltijd of hap? Ook dat kan. Wil je een actief kinderfeestje? Loop binnen, of reserveer via ons contactformulier.
Lekker koken tijdens uw vergadering? Reserveer de keuken erbij!

Vergaderen

Wil je op een mooie, rustige informele plek vergaderen tegen niet te veel kosten, dan ben je bij de Cantina aan het juiste adres. Ontbijt, lunch of avondeten kan worden verzorgd. Een lunch om mee te nemen en tussen de middag even de benen te strekken? Ook dat kan. Met het broodje in de hand, loop je zo naar het kasteel van Belle van Zuijlen. Wil je meer weten? Loop binnen, of reserveer via ons contactformulier.

Met of zonder keuken te huur

De Cantina is voorzien van een professionele keuken, als u daar gebruik van wilt maken kunt u deze voor een kleine meerprijs erbij huren. Loop binnen voor meer informatie of reserveer via ons contactformulier.

Geïnteresseerd? Reserveer de Cantina

U bent overtuigd? Reserveer de Cantina dan door binnen te lopen of contact op te nemen via ons contactformulier.