De Cantina werkt geregeld samen met verschillende organisaties. Hieronder een selectie. Klik op het logo om meer te weten te komen over deze organisatie.

Onze vrienden

Stichting Zuilen en Vecht

Stichting Zuilen en Vecht Opgericht in 2000 om de historische Springertuin te behoeden voor woningbouw, zet de Stichting Zuilen en Vecht zich al jaren in voor de Utrechtse wijk Zuilen. Doel van de Stichting is om de sociale samenhang in de wijk Zuilen te versterken en de eigen verantwoordelijkheid en het eigen initiatief van buurtbewoners te stimuleren.

Antje Drijver Paviljoen

Antje Drijver Paviljoen Het Antje Drijver Paviljoen is een mooi, klein, glazen gebouwtje in de speeltuin van het Julianapark in Utrecht Noordwest (Zuilen). De Stichting Zuilen en Vecht beheert het Antje Drijver Paviljoen. Het Antje Drijver Paviljoen – dat ook wel bekend staat als de ‘huiskamer’ van het Julianapark – is een ontmoetingsplaats met vrijwilligers als gastvrouwen en –heren. Iedereen is welkom voor een praatje onder het genot van een kop koffie of thee.

Een warm hart voor

Stichting Europdonor

Stichting EuropdonorStichting Europdonor zorgt ervoor dat patiënten met leukemie en andere ernstige bloedaandoeningen die een stamceltransplantatie moeten ondergaan zo snel mogelijk de best passende donor krijgen. Help mee, schrijf je in op https://www.wordstamceldonor.nl.

Ronald McDonald Kinderfonds

Ronald McDonald KinderfondsEen ziek kind kán niet zonder zijn ouders. Als je kind ziek is, wil je als ouders zo dicht mogelijk in de buurt zijn. En als het een handicap heeft, wil je dat het zoveel mogelijk dezelfde dingen kan doen als zijn of haar leeftijdgenootjes. Al ruim dertig jaar helpt het Ronald McDonald Kinderfonds zieke of gehandicapte kinderen en hun familie in Nederland.

Onze sportieve vrienden

Hellas Utrecht

HellasAtletiek-, Triatlon- en Recreatiesportvereniging Hellas Utrecht is een van de grootste verenigingen van Nederland. De vereniging kan beschikken over diverse trainings- en wedstrijdaccommodaties. De onderdelen van de atletieksport (springen, lopen werpen) en van de triatlonsport (zwemmen, fietsen, lopen) worden begeleid door deskundige trainers.

AV Phoenix

AV PhoenixHoewel Phoenix al in 1959 is opgericht, was het tot aan de fusie van Hermes en Vitesse tot U-track in 2004 toch de jongste atletiekvereniging van Utrecht die bij de Koninklijke Nederlandse Atletiek Unie (KNAU) is aangesloten. opgericht door een aantal atleten van Hermes, groeide Phoenix al snel uit tot een echte vereniging met een geheel eigen gezicht.

U-Track

AV U-TrackU-Track is een vereniging die een volledig atletiekaanbod biedt voor jong en oud. We combineren ontspanning, prestatie en gezelligheid en daarmee is er voor iedereen de mogelijkheid om zijn of haar prestaties te ontwikkelen of te verbeteren.

Onze vrienden uit de wijk

Buren voor Buren – Utrecht

Buren voor BurenWij willen het welzijn bevorderen van bewoners in de wijk Zuilen, maar ook in krachtwijken in de gemeente Utrecht die leven onder of tegen het bestaansminimum en/of bijstandsniveau.